FRI FRAKT OVER 499,-

Fri frakt over 499,-

NORGES BESTE BONUSPROGRAM
HVER 6. GRATIS BLI MEDLEM HER

Dyrenes nettbutikk

NORGES BESTE BONUSPROGRAM
HVER 6. GRATIS BLI MEDLEM HER

FRI FRAKT OVER 499,-

– Retningslinjer for personvern på dogshop.no
Dine personopplysninger overføres kryptert og sikkert via HTTPS.
Denne personvernerklæringen gjelder for dogshop.no, og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.
Dette gjelder innsamling, og bruk av, personopplysninger som samles inn i forbindelse med bruk av nettsiden dogshop.no eller ved registrering av brukerkonto på nettstedet.
Dogshop.no, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
Personopplysninger er data som kan brukes til å identifisere en bestemt person, eksempelvis navn, adresse, telefonnummer og IP-adresse. Opplysninger om hvordan du bruker nettstedet, for eksempel kjøp du gjennomfører, anses også som personopplysninger.

Hvilke opplysninger lagres og hvordan brukes opplysningene
Selskapet samler inn informasjon om hvem du er og hvordan du benytter vårt nettsted. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre vårt nettsted og den generelle brukeropplevelsen.

Opplysninger du selv oppgir
Dogshop AS samler gjennom sin nettside inn opplysninger om:
• Ditt navn
• Adresse
• Postnummer
• Poststed
• Telefonnummer
• E-post
• Passord (lagres kryptert)
• IP-adresse

Dersom du gjennomfører et kjøp på våre nettsider, lagrer vi i tillegg:
• Informasjon om kjøpet, herunder produkter, dato, kjøpesum, m.m.
I tillegg kan vi endre annen informasjon knyttet til ditt kjøp, herunder automatisk aggregert informasjon fra betalingsleverandøren og relevant statistikk.

Opplysninger vi samler inn om din bruk av nettstedet
Dogshop loggfører din aktivitet i tjenesten, herunder når du logget inn, antall innlogginger, hvordan du bruker våre tjenester, dine kjøp, m. m. og oppbevarer den på våre servere. Du kan til enhver tid se hva som er lagret av info om din aktivitet og personlig data på dogshop.no.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Selskapet bruker ikke informasjonskapsler til å sammenstille data, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Følgende informasjonskapsler brukes på dogshop.no:
• Google Analytics; et verktøy for dataanalyse, utviklet av Google, Inc.
All data samlet inn ved hjelp av informasjonskapsler er anonymisert, og er ikke personlig identifisérbar.

Formålet med innhenting av informasjonen
Den ovennevnte informasjonen innhentes for å oppfylle vår avtale med deg som registrert kunde. I tillegg brukes informasjonen til å forbedre tjenesten og sørge for at tjenesten videreutvikles på en tilfredsstillende måte, herunder vil det gis tilbud og lavere priser gjennom brukertilpassede og relevante kampanjer. Videre vil selskapet benytte informasjonen til statistiske formål for eget bruk.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger
Det rettslige grunnlaget for vår behandling av personopplysninger er ditt samtykke til denne personvernerklæring, og brukervilkårene for øvrig. Samtykke er avgitt informert, frivillig og uttrykkelig.
Når du registrerer deg på dogshop.no, samtykker du til vår behandling av dine opplysninger. Dette samtykket kan fritt trekkes tilbake ved å ta kontakt med oss på e-post: [email protected]

Hvem får tilgang til opplysningene ved utlevering
Informasjonen du avgir til selskapet kan deles med følgende virksomheter:
• Posten; se www.posten.no/bring.no
Disse virksomhetene anvender personopplysningene innenfor formålet angitt i punkt 2 i denne personvernerklæringen.

Rutiner for arkivering og sletting
Opplysningene lagres så lenge det er nødvendig for tjenesten. Dette innebærer at vi sletter din informasjon når ditt kundeforhold opphører, så fremt annet ikke er påkrevd etter regler for regnskap og bokføring.
Du kan når som helst få dine personopplysninger slettet fra våre arkiver, ved å ta kontakt på e-post til [email protected]
Enkelte kundedata må lagres lengre i henhold til regler for regnskap og bokføring. Disse dataene vil imidlertid lagres separat.

Hvordan oppbevares og sikres opplysningene
Dogshop AS setter sine kunders personvern høyt, og vil forsikre seg om at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.
Herunder forsikrer Dogshop AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap.

Dine rettigheter som registrert kunde
Som registrert har du rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet, å kreve at behandlingen av personopplysninger begrenses og til å motsette deg visse former for behandling.
Videre har du rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener at dine personopplysninger er behandlet i strid med reglene som følger av norsk lov.

Kontaktinformasjon
Du kan når som helst se hva som er lagret av info om deg. Hvis du ønsker at noe skal slettes kan du gjøre det ved å kontakte dogshop.no ved daglig leder på e-post [email protected]

 

Når du bruker våre tjenester og handler i nettbutikken, gir du oss tilgang til informasjon om deg. Dette er et ansvar vi tar alvorlig. Vi jobber hardt for å beskytte informasjonen din, og gi deg kontroll over den.
Du kan oppdatere, administrere, eksportere og be om å få slettet informasjon vi har samlet inn om deg.

På din kontoside her hos oss vil du til enhver tid kunne se hva slags informasjon som er lagret hos oss.

Dogshop behandler all informasjon om våre kunder på strengest mulig måte.
Ingen informasjon blir gitt ut til tredjepart.
All informasjon er lagret med streng sikkerhet, og er ikke tilgjengelig for publikum på noen måte.

For flere detaljer, eller om du har spørsmål, nøl ikke med å kontakte oss.
Vi skal på best mulig måte gi deg profesjonell hjelp og svar på dine spørsmål.

Bli med i vår kundeklubb

Bli medlem i Dogshop`s kundeklubb, da er du automatisk med i bonusprogrammet hver 6. gratis. Det betyr at du får hver 6. sekk med tørrfôr til hund , tørrfôr til katt og vår aller beste kattesand fra Ever Clean gratis!. Merk at vi skiller mellom sekker på 2,3 og 4 kg (små sekker) og sekker på 10 kg+ (store sekker). Vi vil påstå  at dette er Norges beste bonusprogram! Selvsagt holder vi tellingen for deg, men du kan også sjekke hvor lenge det er til din neste bonus-sekk på Min side i nettbutikken.

Takk for din påmelding

0
    0
    Handlekurv
    Din handlekurv er tomTilbake til butikk
      Endre frakt
      Legg til kupong